petak, 15. travnja 2016.

ŠOK ZA PORODICU MARJANOVIĆ: JELENA MARJANOVIĆ JE UBIJENA U SVOJOJ KUĆI

U kuću smo ponovo došli pošto smo tokom dosadašnje istrage otkrili da bismo mogli da dođemo do novih dokaza u cilju što bržeg pronalaženja. Dok su jedni bili u kući, drugi su slikali kuću, kapiju, dvorište. Pretresali su kuću od temelja do krova – rekao je izvor blizak istrazi


Beogradska policija i njeni forenzičari i inspektori ne prestaju u radu kako bi pronašli neki novi trag ka ubici pevačice Jelene Marjanović. Juče su ispumpavali vodu u kanalu u kojem je pronađena, ne bi li našli novi dokaz, a kasnije su se zaputili ka domu porodice Marjanović u Borči.
Inspektori i forenzičari su nekoliko sati pretresali porodičnu kuću i dvorište Jelene i Zorana Marjanovića i sa sobom odneli delove obuće i odeće, ali i nekoliko alatki.
Prema nezvaničnim saznanjima, policija radi na tome da utvrdi mogućnost da je pevačica ubijena u kući.
z kuće Marjanovića iznete su kese sa stvarima i predmetima koje ćemo naknadno veštačiti, što podrazumeva i veštačenje DNK. U pitanju su njihove lične stvari, među kojima i jedna kožna jakna, prepostavlja se da je Zoranova. A sklanjali smo tepih da bi eventualno pronašli neki novi trag – kaže izvor iz istrage, pa nastavlja:
U kuću smo ponovo došli pošto smo tokom dosadašnje istrage otkrili da bismo mogli da dođemo do novih dokaza u cilju što bržeg pronalaženja. Ništa ne prepuštamo slučaju jer još nismo isključili mogućnost da je Jelena ubijena na drugom mestu, a ne na nasipu. Dok su jedni bili u kući, drugi su slikali kuću, kapiju, dvorište. Pretresali su kuću od temelja do krova.

Nema komentara:

Objavi komentar