petak, 10. lipnja 2016.

POLICIJSKI SARADNIK OTKRIO: Evo kako je i zbog čega zaista ubijena Jelena Marjanović!


Pjevačica “Granda” Jelena Marjanović (33) je ubijena jer se protivila sek*ualnim obredima! Tragom priče o monstruoznom ubistvu pjevačice u Borči, novinari “Alo!” došli su do osobe koja je nekoliko puta pomagala beogradskoj policiji u rješavanju monstruoznih i misterioznih zločina kao što je ovaj. Još u telefonskom razgovoru tvrdio je da postoje neke činjenice, koje odstupaju od dosadašnjih objavljenih u medijima.
POLICIJSKI SARADNIK OTKRIO: Evo kako je i zbog čega zaista ubijena Jelena Marjanović!

Ovaj policijski saradnik (podaci poznati redakciji “Alo!”), pristao je na saradnju, a jedini uslov je bio da se nađemo na nasipu na kojem je ubijena Jelena. U prisustvu naših novinara, zapao je u stanje za koje sam kaže da je autohipnoza, a onda isprekidano, ali razumljivo ispričao detalje od kojih se novinarima ledila krv u žilama...

- Jelena nikada nije trčala nasipom, samo je jednom nogom kročila na tlo, u blizini rampe na nasipu! Taj trag je jasno identifikovao policijski pas, kada je legao na tlo. Ona je dovedena na nasip da bi tamo raspravili zašto se protivi da učestvuje u sek*ualnim obredima.

Jelena je sumnjala da su je drogiranu podvrgavali sek*ualnim ritualima. Kobnog dana se opirala i bila je spremna da pobjegne iz nekih kola na nasipu. Dok je jednom nogom bila na tlu, šakom je udarena u potiljak, usljed čega se onesvijestila... Jelena je poslije toga odvezena kući, onako ošamućena. Tamo je jedan član porodice ščepao cjepanicu, nepravilnog oblika, koja je imala veliki čvor i udario je više puta, od čega se stropoštala na pod - ispričao je naš sagovornik poslije specifične detekcije mjesta zločina i dodao da je Jelena tražila da joj prekrate muke.

- Odbili su i nastavili su da je udaraju. Ljekari su na obdukciji morali da uoče masnicu na tjemenu. Iznad lijevog uha je imala poderotinu, a u predjelu jetre podlive od udaraca pesnicom. Bila je u nesvijesti kada su je podigli na noge. Poslije toga je pala naprijed, na lijevo rame. U tom dijelu tela je imala veliku masnicu. Čvor na cjepanici joj je polomio lobanju! Posljednja rana na tjemenu, dužine osam-devet centimetara, nanijeta joj je žaračem za pepeo. Na glavi je imala ulegnuće od toga. Poslije dva sata ujutro, nesrećnica je donijeta do kanala i bačena u vodu. Tragove iz kuće je sutradan odnijela Gradska čistoća... - izgovorio je naš sagovornik u svojevrsnom transu.

Nema komentara:

Objavi komentar